Απάντηση στο κάλεσμα συντονισμού του Συλλόγου Ελλήνων Αρχαιολόγων

ΠΡΟΣ: ΔΣ ΣΕΑ
ΚΟΙΝ: Όλα τα σωματεία του ΥΠΠΟΑ

Σε απάντηση του από 14/11/2019 καλέσματος συντονισμού πρωτοβάθμιων σωματείων ενάντια στην κυβερνητική πρόθεση μετατροπής των δημόσιων Μουσείων σε ΝΠΔΔ, σας ενημερώνουμε ότι ο Ενιαίος Σύλλογος έχει εκφράσει ήδη με ανακοίνωση την αντίθεσή του σε αυτό το σχέδιο που θα έχει δυσμενείς επιπτώσεις τόσο στην υπόσταση της Αρχαιολογικής Υπηρεσίας, την ανάδειξη και την προστασία των αρχαιοτήτων, όσο και στους ίδιους τους εργαζόμενους στα μουσεία.
Ο συντονισμός των σωματείων του ΥΠΠΟΑ, οι ενημερωτικές συναντήσεις στα Μουσεία και η εκστρατεία ενημέρωσης της κοινής γνώμης είναι αναγκαία βήματα για την επιτυχή έκβαση αυτού του αγώνα. Ο Ενιαίος Σύλλογος Υπαλλήλων ΥΠΠΟΑ, που εκπροσωπεί όλες τις ειδικότητες εργαζομένων, θεωρεί ότι είναι αναγκαίος ο συντονισμός πρωτοβάθμιων σωματείων και εκλεγμένων συνδικαλιστών που θέλουν να δώσουν με επιτυχία αυτή τη μάχη.
Ως εκ τούτου, θα συμμετάσχουμε στις ενημερωτικές συναντήσεις στα Μουσεία, ενώ προτείνουμε κοινή συνάντηση των ΔΣ και μελών ΔΣ στα γραφεία του Ενιαίου Συλλόγου την Τετάρτη 20/11 ώρα 4.00 μμ προκειμένου να συντονίσουμε τη δράση μας.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *