Στιγμιότυπα από την εκδήλωση για την κοπή της πίτας του Ενιαίου Συλλόγου, Παρασκευή 7-2-2020

Στο κατάμεστο από συναδέλφους και συναδέλφισσες αμφιθέατρο της Μπουμπουλίνας, με ζεστή ατμόσφαιρα, κέφι και καλή διάθεση, πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση για την κοπή της πίτας του Ενιαίου Συλλόγου Υπαλλήλων Αττικής, Στερεάς και Νήσων την Παρασκευή 7-2-2020.

Σηματοδοτώντας την αλλαγή κατεύθυνσης στον Σύλλογο, η εκδήλωση ξεκίνησε με την παρουσίαση των πεπραγμένων του Συλλόγου τους προηγούμενους έξι μήνες και τα αγωνιστικά μέτωπα που θα αντιμετωπίσουμε ως εργαζόμενοι και εργαζόμενες στη νέα χρονιά, εκ μέρους του Προέδρου του Συλλόγου Δέδε Λιώνη.

Ακολούθησαν τραγούδια από τη χορωδία του Ενιαίου Συλλόγου, με μαέστρο τον Αιμίλιο Γιαννακόπουλο. Στη συνέχεια τραγούδησε η συνάδελφος  Δέσποινα Τσολάκη, αρχαιοφύλακας.

Ακολούθησε ο καλεσμένος-έκπληξη, ο συνθέτης και τραγουδιστής Σταμάτης Κραουνάκης, που πρωτοστάτησε το τελευταίο διάστημα στον αγώνα για τη ρύθμιση εκ μέρους του ΥΠΠΟΑ του ζητήματος των πνευματικών δικαιωμάτων των καλλιτεχνών μέσω ενός συλλογικού φορέα διαχείρισης.

Μιλήσαμε και τραγουδήσαμε για τα αιτήματά μας και για αυτό που μας ενώνει όλους και όλες: τον πολιτισμό.  Τον ευχαριστούμε από καρδιάς για την αφιλοκερδή συμμετοχή του, και τη ζεστή ατμόσφαιρα που δημιούργησε.

Ακολούθησε η κοπή της πίτας και κέρασμα για τα μέλη του Συλλόγου.

Οι «τυχεροί» των φλουριών φέτος ήταν:

Νατάσα Παπακωνσταντίνου, Διεύθυνση Διαχείρισης Ανθρώπινου Δυναμικού (κερδίζει ένα ταξίδι στο Ναύπλιο για 2 άτομα)

Όλγα Σακαλή, Διεύθυνση Μουσείων (κερδίζει ένα εκμαγείο από το ΤΑΠΑ)

Νίκος Τότσιος, ΕΦΑ Δυτικής αττικής (κερδίζει ένα εκμαγείο από το ΤΑΠΑ).

Ευχαριστούμε τους Γενικούς Διευθυντές, που μας τίμησαν με την παρουσία τους, καθώς και τον ΓΓ Πολιτισμού για την παραχώρηση της αίθουσας και τη διευκόλυνση στην προσέλευση των εργαζόμενων.

Ευχαριστούμε ιδιαίτερα τα μέλη του Συλλόγου που βοήθησαν εθελοντικά για την επιτυχία της εκδήλωσης.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *