Συμμετέχουμε στην απεργία – αποχή από την αξιολόγηση

Από τις 15 Ιουλίου 2020 έχει εκδοθεί εγκύκλιος του υπουργείου Εσωτερικών (ΔΑΠΔΕΠ/Φ.5/4/οικ.14000/15-07-2020 (ΑΔΑ: 9Α8Μ46ΜΤΛ6-98Ω) με θέμα την αξιολόγηση των εργαζομένων στον δημόσιο τομέα για την αξιολογική περίοδο του έτους 2019.
Με απόφαση της Εκτελεστικής Επιτροπής της ΑΔΕΔΥ συνεχίζεται η απεργία αποχή από την αξιολόγηση καθώς βρίσκεται σε ισχύ η απόφαση του Γενικού Συμβουλίου της ΑΔΕΔΥ της 19-3-2019. (https://adedy.gr/syxeishapergiasapoxisajiologisi2019).

Συναδέλφισσες συνάδελφοι

Είναι φανερό πλέον, ότι η διαδικασία της αξιολόγησης ειδικά μέσα στις συνθήκες της πανδημίας δεν έχει στόχο την βελτίωση των δομών και των συνθηκών εργασίας στο ΥΠΠΟΑ αλλά κι ευρύτερα στο υπόλοιπο Δημόσιο. Εξακολουθεί να αποτελεί εργαλείο χειραγώγησης των εργαζομένων κι εφαρμογής τιμωρητικών διαδικασιών για τους «απείθαρχους» αγνοώντας τα πραγματικά προβλήματα όπως αυτά της υποστελέχωσης και της υποχρηματοδότησης των υπηρεσιών. Αγνοώντας το γεγονός ότι συνάδελφοι καλούνται να εργαστούν σε κτίρια τα οποία δεν καλύπτουν στοιχειώδεις υποδομές, χωρίς την κατάλληλη υλικοτεχνκή υποδομή, αδυναμία που φάνηκε με ιδιαίτερη ένταση στο ΥΠΠΟΑ ήδη από την πρώτη περίοδο της πανδημίας.
Το ΔΣ του συλλόγου καλεί σε μαζική συμμετοχή στην απεργία αποχή από την αξιολόγηση σε όλα τα επίπεδα, ώστε για άλλη μια φορά να αποδείξουμε πως ενωμένοι οι εργαζόμενοι στο ΥΠΠΟΑ μπορούμε να νικήσουμε.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *