ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΘΩΟΙ. Να καταδικαστούν οι δολοφόνοι της Χρυσής Αυγής.

Μετά από 5,5 χρόνια έχει έρθει η ώρα επιτέλους να αποδοθεί δικαιοσύνη και να τιμωρηθούν παραδειγματικά οι δολοφόνοι του Παύλου Φύσσα και του Σαχζάτ Λουκμάν. Έχει έρθει η ώρα να δοθεί τέλος στην παράνομη και εγκληματική δραστηριότητα των παραστρατιωτικών ταγμάτων εφόδου της νεοναζιστικής οργάνωσης της Χρυσής Αυγής που κατατρομοκρατούσε εργαζόμενους, έσπερνε το δηλητήριο του ρατσιστικού μίσους και της ξενοφοβίας.

Δεν ξεχνούμε, ότι οι δολοφόνοι της Χρυσής Αυγής με κάθε τρόπο προσπάθησαν να διασπάσουν την ενότητα των εργαζομένων σε δύσκολες εποχές, να επιβάλλουν το δίκαιο του ισχυρότερου, να λειτουργήσουν ως το μακρύ χέρι για την υλοποίηση των πιο αντεργατικών ρυθμίσεων που γνωρίσαμε τα τελευταία χρόνια,

Η καταδίκη τους δεν θα αποτελέσει μόνο την ηθική δικαίωση για τους συγγενείς των αδικοχαμένων θυμάτων τους από την εγκληματική και δολοφονική τους δραστηριότητα. Θα είναι και το πιο ισχυρό μήνυμα, ότι δεν αποδεχόμαστε την βία, την ξενοφοβία, τον ρατσισμό την ηθική δολοφονία των δημοκρατικών ιδεωδών για τα οποία οι εργαζόμενοι στο ΥΠΠΟΑ έχουμε δώσει και συνεχίζουμε να δίνουμε καθημερινή μάχη.

Ο Ενιαίος Σύλλογος συμμετέχει στην στάση εργασίας που έχει προκηρύξει η ΑΔΕΔΥ για την Τετάρτη 7 Οκτώβρη από τις 11.00 π.μ. έως την λήξη του ωραρίου και καλούμε σε μαζική παρουσία στην συγκέντρωση διαμαρτυρίας μαζί με τους υπόλοιπους εργαζόμενους στον Δημόσιο τομέα που θα γίνει την ίδια ημέρα στο Εφετείο Αθηνών (Κυρίλλου Λουκάρεως 14).

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *