Έκδοση και ανανέωση καρτών απεριορίστων διαδρομών ΟΑΣΑ

Αγαπητοί συνάδελφοι και συναδέλφισσες,

Σας ενημερώνουμε, ότι μετά την σύναψη συμφωνίας σύμβασης μεταξύ της ΑΔΕΔΥ και του ΟΑΣΑ, έχει ξεκινήσει η διαδικασία έκδοσης νέων καρτών απεριορίστων διαδρομών και η ανανέωση όσων πρόκειται να λήξουν.

Για την διευκόλυνση όλων μας με δεδομένα τα προβλήματα που έχουν προκύψει από την πανδημία, σας πληροφορούμε, ότι για την τρέχουσα περίοδο οι συνάδελφοι που επιθυμούν την έκδοση νέας κάρτας απεριορίστων διαδρομών, ή την ανανέωση ήδη υπάρχουσας, μπορούν να προχωρήσουν στην διαδικασία με δύο τρόπους: είτε καθημερινά από 8-3-2021 από τις 10.00 π.μ. έως τις 14.00 μ.μ. να προσέρχονται στο γραφείο του Συλλόγου (Στουρνάρη 25, 5ος όροφος) με το χρηματικό ποσό που αντιστοιχεί σε εξαμηνιαία ή ετήσια κάρτα και φωτοτυπία της κάρτας που θα ανανεωθεί, ή κατά περίπτωση τα απαραίτητα δικαιολογητικά για την έκδοση νέας, είτε να προχωρήσουν από 01/03/2021 στην ηλεκτρονική καταβολή του ποσού μέσω webbanking στον λογαριασμό του Ενιαίου Συλλόγου (ΙΒΑΝ GR8001402600260002001000084). Μετά την καταβολή του ποσού σ’ αυτή την περίπτωση, παρακαλούμε να αποστείλετε με μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στο mail του συλλόγου (eniaiosyppo@culture.gr) το αποδεικτικό κατάθεσης μαζί με ηλεκτρονικό αντίγραφο της κάρτας στο οποίο να φαίνεται καθαρά ο αριθμός της.

Τα ποσά που πρέπει να καταβληθούν για την έκδοση/ανανέωση κάρτας απεριορίστων διαδρομών (εκτός αεροδρομίου) εξαμηνιαίας και ετήσιας διάρκειας είναι 134,85 και 255 ευρώ αντίστοιχα.

Επίσης επισημαίνουμε, ότι το χρονικό περιθώριο για επιδότηση είναι ένας μήνας από την φόρτιση ή επαναφόρτιση της κάθε κάρτας.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνείτε με τον ταμία του Συλλόγου κ. Ν. Τότσιο (κιν. 6937888350)

ΝΕΟΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ:

  Αγαπητοί συνάδελφοι σας ενημερώνουμε, ότι μετά την σύναψη συμφωνίας σύμβασης μεταξύ της ΑΔΕΔΥ και του ΟΑΣΑ, υπάρχει η δυνατότητα για αποζημίωση covid. Πιο συγκεκριμένα όσοι συνάδελφοι είχαν ενεργοποιημένη κάρτα για το χρονικό διάστημα από 11/3/2020 έως 04/5/2020, μπορούν μέσω των ΑΜΕΚ (αυτόματοι πωλητές), να επιλέξουν στο σχετικό μενού επιδότηση και να περαστεί η αποζημίωση στην ελεύθερη θέση της κάρτας τους. Το περιθώριο επιδότησης είναι έως 31/5/2022. 

Όταν ολοκληρωθεί η διαδικασία επιδότησης covid, τότε μόνο ο ΟΑΣΑ μπορεί να φορτίσει την κάρτα με κόμιστρο χρονικής διάρκειας.
Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνείτε με τον ταμία του Συλλόγου κ. Ν. Τότσιο (κιν. 6937888350)

 Ο Πρόεδρος           Ο Γραμματέας


Λιώνης Δέδες            Γκότσης Στάθης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *