Αξιολόγηση: συνεχίζουμε την απεργία – αποχή

Με αφορμή την εγκύκλιο του Υπουργείου Εσωτερικών (ΔΑΠΔΕΠ/Φ.5/15/οικ.13594/2-07-2021), με την οποία καθορίζονται οι όροι κα η χρονική διάρκεια της αξιολόγησης των εργαζομένων στον Δημόσιο τομέα για την αξιολογική περίοδο 2020, υπενθυμίζουμε ότι βρίσκεται σε ισχύ η από 19/3/2019 απόφαση του Γενικού Συμβουλίου της ΑΔΕΔΥ για συνέχιση της απεργίας αποχής από την αξιολόγηση.

Ο Ενιαίος Σύλλογος καλεί όλα τα μέλη του σε μαζική συμμετοχή στην απεργία αποχή από την αξιολόγηση, η οποία ως διαδικασία δεν αποτελεί εργαλείο για την βελτίωση της θέσης των εργαζομένων και την βελτίωση δομών και υπηρεσιών, ενώ παράλληλα δημιουργεί περισσότερα προβλήματα από αυτά τα οποία υποτίθεται ότι λύνει.

Σας επισυνάπτουμε την πρόσφατη ανακοίνωση της Εκτελεστικής Επιτροπής της ΑΔΕΔΥ καθώς και υπόδειγμα Δήλωσης Συμμετοχής στην Απεργία Αποχή από την Αξιολόγηση.

Υπενθυμίζουμε ότι για την συμμετοχή στην απεργία αποχή από την αξιολόγηση κάθε συνάδελφος και συναδέλφισσα θα πρέπει:

  • να συμπληρώσει την φόρμα και να την καταθέσει στην Yπηρεσία του (με πρωτόκολλο) ώστε να δηλώσει τη συμμετοχή του στην Απεργία και
  • να αποστείλλει την συμπληρωμένη φόρμα με ηλεκτρονική αλληλογραφία στον Σύλλογό μας στην διεύθυνση eniaiosyppo@culture.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *