Έκδοση και ανανέωση καρτών απεριορίστων διαδρομών ΟΑΣΑ

Αγαπητοί συνάδελφοι και συναδέλφισσες,

Σας ενημερώνουμε, ότι μετά την σύναψη συμφωνίας σύμβασης μεταξύ της ΑΔΕΔΥ και του ΟΑΣΑ για το χρονικό διάστημα Φεβρουάριος 2022 – Φεβρουάριος 2023, έχει ξεκινήσει η διαδικασία έκδοσης νέων καρτών απεριορίστων διαδρομών και η ανανέωση όσων πρόκειται να λήξουν.

Υπενθυμίζουμε, ότι όσοι συνάδελφοι ήταν δικαιούχοι των καρτών για το διάστημα 11/03/2020 έως 04/05/2020 και είχαν ενεργοποιημένη κάρτα δικαιούται αποζημίωση covid και ΠΡΕΠΕΙ να προσέλθουν στο πλησιέστερο ΑΜΕΚ (Αυτόματο πωλητή) και να επιλέξουν επιδότηση για να περαστεί η αποζημίωση στην ελεύθερη θέση στην κάρτα τους με περιθώριο επιδότησης μέχρι 31-5-2022. Αφού πραγματοποιηθεί η επιδότηση covid, τότε επαναφορτίζεται η κάρτα με το αντίστοιχο χρονικής διάρκειας κόμιστρο.

Κάθε κάρτα έχει δύο θέσεις για τα προϊόντα χρονικής διάρκειας ένα για το οποίο γίνεται χρήση και ένα που είναι σε αναμονή. Ο κάτοχος κάρτας απεριορίστων διαδρομών μπορεί να δει για ποιο προϊόν γίνεται με την επιλογή σε Αυτόματο Πωλητή «πληροφορίες κάρτας» και να ενημερωθεί τι υπάρχει στην 1η και 2η θέση.

Για την διευκόλυνση όλων μας σας πληροφορούμε, ότι για την τρέχουσα περίοδο οι συνάδελφοι που επιθυμούν την έκδοση νέας κάρτας απεριορίστων διαδρομών, ή την ανανέωση ήδη υπάρχουσας, μπορούν να προχωρήσουν στην διαδικασία με δύο τρόπους: είτε καθημερινά από 21-3-2022 από τις 10.00 π.μ. έως τις 14.00 μ.μ. να προσέρχονται στο γραφείο του Συλλόγου (Στουρνάρη 25, 5ος όροφος) με το χρηματικό ποσό που αντιστοιχεί σε εξαμηνιαία ή ετήσια κάρτα και φωτοτυπία της κάρτας που θα ανανεωθεί, ή κατά περίπτωση τα απαραίτητα δικαιολογητικά για την έκδοση νέας, είτε να προχωρήσουν από την ίδια ημερομηνία στην ηλεκτρονική καταβολή του ποσού μέσω webbanking στον λογαριασμό του Ενιαίου Συλλόγου (ΙΒΑΝ GR8001402600260002001000084). Μετά την καταβολή του ποσού σ’ αυτή την περίπτωση, παρακαλούμε να αποστείλετε με μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στο mail του συλλόγου (eniaiosyppo@culture.gr) το αποδεικτικό κατάθεσης μαζί με ηλεκτρονικό αντίγραφο της κάρτας στο οποίο να φαίνεται καθαρά ο αριθμός της.

Τα ποσά που πρέπει να καταβληθούν για την έκδοση/ανανέωση κάρτας απεριορίστων διαδρομών (εκτός αεροδρομίου) εξαμηνιαίας και ετήσιας διάρκειας είναι 134,85 και 255 ευρώ αντίστοιχα. Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνείτε με τον ταμία του Συλλόγου κ. Ν. Τότσιο (κιν. 6937888350)

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *