Τετάρτη 15 Ιουνίου 2022: Εκλογές Ενιαίου Συλλόγου Αττικής, Στερεάς και Νήσων

Μετά την πραγματοποίηση, στις 17 Μαΐου, της Τακτικής Εκλογοαπολογιστικής Γενικής Συνέλευσης του Ενιαίου Συλλόγου Υπαλλήλων ΥΠΠΟ Αττικής, Στερεάς και Νήσων, όπου εγκρίθηκε ο Διοικητικός και ο Οικονομικός Απολογισμός του απερχόμενου Διοικητικού Συμβουλίου και εκλέχθηκε η Κεντρική Εφορευτική Επιτροπή, και μετά από την συνεδρίαση της Εφορευτικής Επιτροπής στις 24 Μαΐου, σας ανακοινώνουμε πως:

Οι εκλογές για την ανάδειξη νέου Διοικητικού Συμβουλίου,

Ελεγκτικής Επιτροπής και αντιπροσώπων για την ΠΟΕ ΥΠΠΟ

του Ενιαίου Συλλόγου Υπαλλήλων ΥΠΠΟ Αττικής, Στερεάς και Νήσων

θα πραγματοποιηθούν την Τετάρτη 15 Ιουνίου 2022

στην Τεχνόπολη του Δήμου Αθηναίων (αίθουσα Νέοι Φούρνοι),

από τις 9.00 π.μ. μέχρι τις 7.00 μ.μ.

***

Τα μέλη προσέρχονται να ψηφίσουν

με επίδειξη της αστυνομικής τους ταυτότητας και του βιβλιαρίου υγείας

Η προθεσμία για την κατάθεση υποψηφιοτήτων, σύμφωνα με το Καταστατικό του Συλλόγου (άρ. 10) και με το Πρακτικό της από 24/5 Συνεδρίασης της ΚΕΦΕ, λήγει την Παρασκευή 3 Ιουνίου και ώρα 15.30. Σύμφωνα με τις προβλέψεις του Καταστατικού, την ίδια μέρα και ώρα κλείνει και ο κατάλογος εγγραφής νέων μελών στον Σύλλογο. 

Προκειμένου να διευκολυνθεί η συμμετοχή των μελών του Συλλόγου στις εκλογές θα ζητηθεί η χορήγηση άδειας απουσίας ως εξής:

      – δυο (2) ημερών στα μέλη του Συλλόγου που εργάζονται στις ΕΦΑ Λέσβου, Σάμου, Χίου, στην ΥΝΜΤΕ Β. Αιγαίου και στους υπαλλήλους της ΕΦΑ Κυκλάδων που διαμένουν στις Κυκλάδες

      – μιας (1) ημέρας στα μέλη του Συλλόγου που εργάζονται στις λοιπές Υπηρεσίες, οι οποίες έχουν έδρα σε περιοχές της γεωγραφικής εμβέλειας του Συλλόγου μας (Αττική, Βοιωτία, Φωκίδα, Φθιώτιδα και Εύβοια).

Τα έξοδα μετακίνησης των μελών που θα ταξιδέψουν από την περιφέρεια θα καλυφθούν από τον Σύλλογο ως εξής:

Για χερσαίες μετακινήσεις, με αυτοκίνητο, ΚΤΕΛ ή τρένο, θα πληρωθεί το αντίτιμο που αντιστοιχεί σε εισιτήριο ΚΤΕΛ μετ’ επιστροφής. Σε περίπτωση κοινής μετάβασης με ΙΧ στη συνέλευση δύο (2) και άνω μελών, θα καλυφθεί το σύνολο του κόστους μετακίνησης (απαραίτητες οι αποδείξεις καυσίμων και διοδίων).

Για εναέριες μετακινήσεις θα πληρωθεί το αντίτιμο που αντιστοιχεί σε εισιτήριο πλοίου Β’ οικονομικής με καμπίνα, ανάλογα με τον προορισμό. Σε περίπτωση που το αεροπορικό εισιτήριο είναι χαμηλότερου κόστους από το προαναφερθέν, θα εξοφληθεί στο ακέραιο.

Για την διανυκτέρευση μελών από Λέσβο, Σάμο, Χίο, Κυκλάδες ο Σύλλογος θα εξασφαλίσει με έξοδά του δίκλινα δωμάτια, υπό την προϋπόθεση πως θα έχει ενημερωθεί από τα ενδιαφερόμενα μέλη μέχρι τη Δευτέρα 6 Ιουνίου, ώρα 12.00 το μεσημέρι.

Η δύναμη του Ενιαίου Συλλόγου

είναι η συμμετοχή και ενεργοποίηση των μελών του.

Σας καλούμε όλους και όλες να πάρετε μαζικά μέρος

στις επικείμενες εκλογικές διαδικασίες.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *