ΨΗΦΙΣΜΑ της ΓΕΝΙΚΗΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ για το ζήτημα της Μυκόνου

ΨΗΦΙΣΜΑ ΓΕΝΙΚΗΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ

Ενιαίου Συλλόγου Υπαλλήλων Υπουργείου Πολιτισμού Αττικής, Στερεάς και Νήσων

που πραγματοποιήθηκε στις 22 Μαρτίου 2023, στον κινηματογράφο Ιντεάλ

ΓΙΑ ΤΟ ΖΗΤΗΜΑ ΤΗΣ ΜΥΚΟΝΟΥ

Η Γενική Συνέλευση του Ενιαίου Συλλόγου Υπαλλήλων ΥΠΠΟΑ Αττικής, Στερεάς και Νήσων της 22/3/2023 ομόφωνα δηλώνει την υποστήριξή της στους συναδέλφους της ΕΦΑ Κυκλάδων. Το πρωτοφανές γεγονός του ξυλοδαρμού του συναδέλφου Μανώλη Ψαρρού και το απειλητικό sms που δέχτηκε άλλη συνάδελφος της ΕΦΑ Κυκλάδων δείχνει πόσο πολύ έχουν αποθρασυνθεί οι επιχειρηματικοί όμιλοι του τουρισμού, στο έδαφος της πολιτικής των κυβερνήσεων που τα τελευταία χρόνια κάνουν ό,τι περνά από το χέρι τους για να γιγαντωθούν τα κέρδη τους.

1.  Καλούμε την πολιτική ηγεσία του ΥΠΠΟΑ να καταθέσει μηνυτήρια αναφορά για την εγκληματική ενέργεια εις βάρος του συναδέλφου Μ. Ψαρρού, συσχετίζοντάς την με υποθέσεις που χειριζόταν στη Μύκονο.

2.  Καλούμε το ΥΠΠΟΑ να ενισχύσει με προσωπικό την ΕΦΑ Κυκλάδων άμεσα, ώστε να ενισχυθεί ο αρχαιολογικός έλεγχος στη Μύκονο και σε καμία περίπτωση να μην μεταφερθούν αρμοδιότητες της περιφερειακής υπηρεσίας στην κεντρική υπηρεσία του ΥΠΠΟΑ, κατά παράβαση του Οργανισμού.

3.  Καλούμε συναδέλφους και συναδέλφισσες όλων των ειδικοτήτων να υποβάλλουν αιτήματα διάθεσής τους στην ΕΦΑ Κυκλάδων, ώστε να στηριχτεί το έργο της Εφορείας για το προσεχές διάστημα.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *