Τακτική Γενική Συνέλευση – Τετάρτη 29 Νοεμβρίου

H Τακτική Γενική Συνέλευση

του Ενιαίου Συλλόγου Υπαλλήλων ΥΠΠΟ Αττικής, Στερεάς και Νήσων

θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 29 Νοεμβρίου,

στις 9.00 πμ, στο κινηματοθέατρο ΙΝΤΕΑΛ (Πανεπιστημίου 46).

Στη Γενική Συνέλευση: 1) θα παρουσιαστεί προς έγκριση ο Διοικητικός και Οικονομικός απολογισμός. 2) θα ψηφιστεί το πρόγραμμα δράσης του Συλλόγου μας για την επόμενη περίοδο.

Προκειμένου να διευκολυνθεί η συμμετοχή των μελών του Συλλόγου στις διαδικασίες της Συνέλευσης έχει εγκριθεί, μετά από αίτημα του Συλλόγου, άδεια απουσίας ως εξής:

– δυο (2) ημερών στα μέλη του Συλλόγου που εργάζονται στις ΕΦΑ Λέσβου, Σάμου, Χίου, στην ΥΝΜΤΕ Β. Αιγαίου και στους υπαλλήλους της ΕΦΑ Κυκλάδων που διαμένουν στις Κυκλάδες

– μιας (1) ημέρας στα μέλη του Συλλόγου που εργάζονται στις λοιπές Υπηρεσίες, οι οποίες έχουν έδρα σε περιοχές της γεωγραφικής εμβέλειας του Συλλόγου μας (Αττική, Βοιωτία, Φωκίδα, Φθιώτιδα και Εύβοια).

Τα έξοδα μετακίνησης των μελών που θα ταξιδέψουν από την περιφέρεια θα καλυφθούν από τον Σύλλογο ως εξής: Για χερσαίες μετακινήσεις, με αυτοκίνητο, ΚΤΕΛ ή τρένο, θα πληρωθεί το αντίτιμο που αντιστοιχεί σε εισιτήριο ΚΤΕΛ μετ’ επιστροφής. Σε περίπτωση κοινής μετάβασης με ΙΧ στη συνέλευση δύο (2) και άνω μελών, θα καλυφθεί το σύνολο του κόστους μετακίνησης (απαραίτητες οι αποδείξεις καυσίμων και διοδίων). Για εναέριες μετακινήσεις θα πληρωθεί το αντίτιμο που αντιστοιχεί σε εισιτήριο πλοίου Β’ οικονομικής με καμπίνα, ανάλογα με τον προορισμό. Σε περίπτωση που το αεροπορικό εισιτήριο είναι χαμηλότερου κόστους από το προαναφερθέν, θα εξοφληθεί στο ακέραιο.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *