Έκδοση και ανανέωση καρτών απεριορίστων διαδρομών ΟΑΣΑ 2024

Αθήνα,            28/3/2024                                                                                                       Α.Π. 7

ΘΕΜΑ: Έκδοση και ανανέωση καρτών απεριορίστων διαδρομών ΟΑΣΑ 2024

Mετά την σύναψη συμφωνίας σύμβασης μεταξύ της ΑΔΕΔΥ και του ΟΑΣΑ, έχει ξεκινήσει η διαδικασία έκδοσης νέων καρτών απεριορίστων διαδρομών και η ανανέωση όσων πρόκειται να λήξουν.

Για την διευκόλυνση όλων μας σας πληροφορούμε, ότι για την τρέχουσα περίοδο οι συνάδελφοι που επιθυμούν την έκδοση νέας κάρτας απεριορίστων διαδρομών ή την ανανέωση ήδη υπάρχουσας, μπορούν να προχωρήσουν στην διαδικασία με δύο τρόπους: είτε καθημερινά μετά από τηλεφωνική επικοινωνία με τον ταμία του Συλλόγου κ. Τότσιο Νίκο (κιν. 6937888350) και από τις 9.00 π.μ. έως τις 15.00 μ.μ. να προσέρχονται στο γραφείο του Συλλόγου (Γλάδστωνος 10, 2ος όροφος) με το χρηματικό ποσό που αντιστοιχεί σε εξαμηνιαία ή ετήσια κάρτα και φωτοτυπία της κάρτας που θα ανανεωθεί, ή κατά περίπτωση τα απαραίτητα δικαιολογητικά για την έκδοση νέας, είτε να προχωρήσουν στην ηλεκτρονική καταβολή του ποσού μέσω web banking στον λογαριασμό του Ενιαίου Συλλόγου (ΙΒΑΝ GR8001402600260002001000084). Μετά την καταβολή του ποσού σ’ αυτή την περίπτωση, παρακαλούμε να αποστείλετε με μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στο mail του συλλόγου (eniaiosyppo@culture.gr) το αποδεικτικό κατάθεσης μαζί με ηλεκτρονικό αντίγραφο της κάρτας στο οποίο να φαίνεται καθαρά ο αριθμός της.

Τα ποσά που πρέπει να καταβληθούν για την έκδοση/ανανέωση κάρτας απεριορίστων διαδρομών (εκτός αεροδρομίου) εξαμηνιαίας και ετήσιας διάρκειας είναι 134,85 και 255 ευρώ αντίστοιχα.

Επίσης επισημαίνουμε, ότι το χρονικό περιθώριο για επιδότηση είναι ένας μήνας από την φόρτιση ή επαναφόρτιση της κάθε κάρτας.

Σε περίπτωση απώλειας της κάρτας  ο κάτοχός της πρέπει να προσέλθει σε εκδοτήριο ΟΑΣΑ και να ενημερώσει τον αρμόδιο υπάλληλο επιδεικνύοντας ΑΔΤ ή διαβατήριο τον ΑΜΚΑ καθώς και τον οκταψήφιο pin της απωλεσθείσας κάρτας. Μόνο με αυτό τον τρόπο και κόστος 2 ευρώ από τον ΟΑΣΑ επανεκδίδεται κάρτα, η οποία θα έχει το υπόλοιπο της φόρτισης που απομένει.

 Ο Πρόεδρος                  Η Γραμματέας

Λιώνης Δέδες              Κουτσή Αναστασία

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *