Παροχή έκπτωσης σε εισιτήρια εκδηλώσεων της Κρατικής Ορχήστρας Αθηνών

                                                                                                                          Αθήνα, 15/5/2024

                                                                                                                          Α.Π. 13

ΘΕΜΑ: Παροχή έκπτωσης σε εισιτήρια εκδηλώσεων της Κρατικής Ορχήστρας Αθηνών

Συναδέλφισσες/οι

Στο πλαίσιο των πολυποίκιλων δράσεων του Συλλόγου και της προσπάθειας που καταβάλλεται για την παροχή επιπλέον προσφορών πολιτιστικού χαρακτήρα, σας ενημερώνουμε πως κατόπιν συνεννοήσεως με εκπρόσωπο της Κρατικής Ορχήστρας Αθηνών τα μέλη του Συλλόγου μας καθώς και οι συγγενείς τους, μπορούν να παρακολουθούν με έκπτωση στα εισιτήρια εκδηλώσεις της ΚΟΑ.

Έτσι για την παράσταση «Ανατολικός Δυτικός Άνεμος» με έργα των Λ. Βενιάδη, Ν. Νταμαμπούτρα, Γ. Λαμπελέτ και Σ. Προκόφιεφ, σε μουσική διεύθυνση Μισέλ Τιλκέν, που θα πραγματοποιηθεί στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών την Παρασκευή 31 Μάη 2024 στις 20.30 οι τιμές των εισιτηρίων διαμορφώνονται στα 15€ για εισιτήρια της Α’ Ζώνης (ονομαστικής αξίας 20€) και στα 20€ εισιτήρια της Διακεκριμένης Ζώνης (ονομαστικής αξίας 25€). Οι τιμές αυτές ισχύουν εφόσον εκδηλώσουν ενδιαφέρον τουλάχιστον 20 άτομα.

Δηλώσεις ενδιαφέροντος όπου θα αναφέρεται όνομα επώνυμο καθώς και ο αριθμός των εισιτηρίων που επιθυμεί ο κάθε συνάδελφος θα πρέπει να αποσταλούν στον Σύλλογο είτε μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στην διεύθυνση eniaiosyppo@culture.gr, είτε τηλεφωνικά καθημερινά από τις 9.00 π.μ. έως τις 15.00 μ.μ. στο τηλέφωνο 2103810764 μέχρι και την Τετάρτη 22/5/2024.

Εφόσον συμπληρωθεί ο απαιτούμενος αριθμός των 20 ή περισσότερων ατόμων, οι ενδιαφερόμενοι συνάδελφοι θα ενημερωθούν άμεσα με μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου για τον τρόπο καταβολής του αντιτίμου του εισιτηρίου.

Ο Πρόεδρος                                      Η Γραμματέας

                Λιώνης Δέδες                                Κουτσή   Αναστασία                                                                                   

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *