Απολογισμός της Εκλογοαπολογιστικής Συνέλευσης του Ενιαίου Συλλόγου

Πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 17 Μαΐου, στο ξενοδοχείο Τιτάνια, η προγραμματισμένη Εκλογοαπολογιστική Γενική Συνέλευση του Ενιαίου Συλλόγου Υπαλλήλων Υπουργείου Πολιτισμού Αττικής, Στερεάς και Νήσων. Στην Συνέλευση συμμετείχαν 888 μέλη του Συλλόγου από τις κεντρικές, ειδικές περιφερειακές και περιφερειακές υπηρεσίες όλων των περιοχών που ανήκουν στην γεωγραφική εμβέλεια του Συλλόγου μας.

Τις εργασίες της ΓΣ διεύθυνε 5μελές προεδρείο, το οποίο εκλέχθηκε ομόφωνα από την Συνέλευση και στο οποίο εκπροσωπήθηκαν όλες οι παρατάξεις που δραστηριοποιούνται στον Ενιαίο Σύλλογο, με πρόεδρο τον συνάδελφο Τάκη Τσιντώνη και μέλη (αλφαβητικά) τους συναδέλφους Βασάλου Σοφία, Γεωργίου Νιόβη, Μπανιά Επαμεινώνδα και Μπουγέλη Θωμά.

Στη Συνέλευση παρουσιάστηκε από τον πρόεδρο του απερχόμενου Διοικητικού Συμβουλίου Δέδε Λιώνη ο Διοικητικός Απολογισμός του ΔΣ της τριετίας 2019-2022, καθώς και ο Οικονομικός Απολογισμός της ίδιας περιόδου, από τον απερχόμενο ταμία Νίκο Τότσιο. Τις εργασίες της Συνέλευσης χαιρέτισε εκ μέρους της ΠΟΕ ΥΠΠΟ ο πρόεδρος του Γενικού Συμβουλίου της Γιάννης Παπαγεωργόπουλος, ενώ τοποθετήσεις έκαναν περισσότερα από 20 μέλη του Συλλόγου.

Από την Γενική Συνέλευση εκλέχθηκε ομόφωνα με ενιαίο ψηφοδέλτιο και παρουσία δικηγόρου που ορίστηκε από τον ΔΣΑ, η διευρυμένη Εφορευτική Επιτροπή, στην οποία συμμετέχουν μέλη του Συλλόγου που υποδείχθηκαν από όλες τις παρατάξεις και η οποία θα έχει την ευθύνη διεξαγωγής των εκλογών για την ανάδειξη νέου Διοικητικού Συμβουλίου, Ελεγκτικής Επιτροπής και αντιπροσώπων για την ΠΟΕ ΥΠΠΟ.

Στην ψηφοφορία, με κάλπη, για την έγκριση του Διοικητικού και Οικονομικού Απολογισμού, με την οποία και ολοκληρώθηκε σύμφωνα με το Καταστατικό η εκλογοαπολογιστική Γενική Συνέλευση τα αποτελέσματα ήταν:

 ΥΠΕΡΚΑΤΑΛΕΥΚΑΑΚΥΡΑ
ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΣ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ2147132
ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΣ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ19767223

Η δύναμη του Ενιαίου Συλλόγου είναι η συμμετοχή και ενεργοποίηση των μελών του. Με την ίδια και ακόμη μεγαλύτερη μαζικότητα σας καλούμε όλους και όλες να πάρετε μέρος στις επικείμενες εκλογικές διαδικασίες.

Για τις λεπτομερείς διαδικασίες των εκλογών θα εκδοθεί επόμενη ανακοίνωση, μετά και την πρώτη συνεδρίαση της Εφορευτικής Επιτροπής.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *